Malare - Allt matnyttigt beträffande Malare
Målare i Kungshamn

Totalt finns det 4 måleriföretag eller målare i Kungshamn och många av dessa har flera duktiga målare. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra och pålitlig Målare i Kungshamn som alltid håller tiderna och dessutom kan priserna variera. Det är bra om man känner någon som kan rekommendera en duktigt och pålitlig målare. Information och omdöme om målarna i Kungshamn kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många målare i eller nära Kungshamn som kan hjälp dig med målningen hemma kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av måleriarbeten de utför. Om du kontaktar en målare eller annan hantverkare är det bra ifall du kan precisera vilken typ av jobba målaren ska göra eftersom det blir lättare att jämföra erbjudandena senare. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika målares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt målare i Kungshamn genom att kolla med någon målare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Målare i KungshamnLars-Görans Måleri

Fotbollsvägen 27

456 33 Kungshamn

0523-370 21Werndells H.b. Måleri HB

Terrassgatan 3

456 32 Kungshamn

0523-307 21Sotenäs Måleri AB

Rockeskärsgatan 19A

456 43 Kungshamn

070-216 17 80