Malare - Allt matnyttigt beträffande Malare
Målare i Stenkullen

Totalt finns det 4 måleriföretag eller målare i Stenkullen och många av dessa har flera duktiga målare. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra och pålitlig Målare i Stenkullen som alltid håller tiderna och dessutom kan priserna variera. Det är bra om man känner någon som kan rekommendera en duktigt och pålitlig målare. Information och omdöme om målarna i Stenkullen kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många målare i eller nära Stenkullen som kan hjälp dig med målningen hemma kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av måleriarbeten de utför. Om du kontaktar en målare eller annan hantverkare är det bra ifall du kan precisera vilken typ av jobba målaren ska göra eftersom det blir lättare att jämföra erbjudandena senare. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika målares hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt målare i Stenkullen genom att kolla med någon målare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Målare i StenkullenChristers Måleri AB

Tollestorpsvägen 14

443 61 Stenkullen

0302-125 39Ribbas Måleri

Slätthultsvägen 80

443 95 Stenkullen

0302-226 58Colorama/Lerums Färghus

Färgvägen 6

443 61 Stenkullen

0302-222 45