Malare - Allt matnyttigt beträffande Malare




Målare i Strömsund

Totalt finns det 4 måleriföretag eller målare i Strömsund och många av dessa har flera duktiga målare. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra och pålitlig Målare i Strömsund som alltid håller tiderna och dessutom kan priserna variera. Det är bra om man känner någon som kan rekommendera en duktigt och pålitlig målare. Information och omdöme om målarna i Strömsund kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många målare i eller nära Strömsund som kan hjälp dig med målningen hemma kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av måleriarbeten de utför. Om du kontaktar en målare eller annan hantverkare är det bra ifall du kan precisera vilken typ av jobba målaren ska göra eftersom det blir lättare att jämföra erbjudandena senare. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika målares hemsidor.




Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt målare i Strömsund genom att kolla med någon målare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Målare i Strömsund



Nyholms Lack & Bläster AB

Godsgatan 2

833 36 Strömsund

0670-101 00



Sörviks Måleri AB

Sörvik 185

833 95 Strömsund

0670-810 74



LGS Bygg o. Måleri Entreprenad

Rudsjö 225

833 93 Strömsund

0624-600 03